De Techniek-juf voor de BSO


Heeft u als BSO zin om de kinderen te verrassen met technische werkstukken, waarin de kinderen de gelegenheid krijgen hun creativiteit te ontplooien en zelf mee gaan ontwerpen? Techniek-juf Saskia de Boer verzorgt workshops voor kinderen van 8 t/m 14 in BSO’s. Dit kan in sessies van 4 tot 7 weken. Als organisatie kunt u een keuze maken uit wel 50 verschillende ideeën. In overleg denk ik graag met u mee.

 

Leuk en leerzaam. Veilig en vertrouwd! 

Spelenderwijs ontdekken de kinderen met welke technieken spannende, grappige en slimme werkstukken in beweging komen. Ook is er een mogelijkheid om een speciaal thema aan te bieden, zoals vader- en moederdag, Sinterklaas, Kerst of Pasen. De groepsgrootte is tot 12. Bij meer dan 12 kinderen vraag ik hulp van de pedagogische leidsters. De Techniek-juf draagt zorg voor een gezellige ontspannen sfeer. Zij neemt leskisten mee met alle materialen en gereedschappen.

 

Plan van aanpak bij u op locatie

Het gekozen werkstuk wordt besproken in de groep. Daarna mogen de kinderen zelf gaan ontwerpen en uitvoeren. Uiteraard met eventuele hulp van de Techniek-juf. Kinderen werken met écht gereedschap. Zo leren zij technieken als figuurzagen, verstekzagen, boren, timmeren, solderen, enzovoort. Na afloop krijgen de kinderen een kartonnen kistje waarin de werkstukken voor de volgende keer bewaard blijven. 

De Techniek-juf zorgt voor professionele begeleiding.

 

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? 

Vul a.u.b. onderstaand formulier in. Uiteraard krijgt u vlot een reactie van de Techniek-juf en op verzoek een passende offerte. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd bellen met de Techniek-juf: 06- 1350 7572  


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.