Als je ziek bent - en in het ziekenhuis bent


Dan is het fijn om gewone dingen te kunnen doen. Zeker als je het leuk vindt om te spelen met techniek. Nou dat kan, hoor! Techniek-juf Saskia komt naar jouw bed of in de gemeenschappelijke ruimte. Zij neemt een hele kist met ideeën en gereedschap voor je mee. Je kiest een idee voor een werkstuk uit en dat ga je helemaal zelf maken of met een beetje hulp van de Techniek-juf als dat handig is. Heb je er al zin in? Mooi, dan gaan we gauw aan de slag. Tot binnenkort!

 

Info voor ouders

De Techniek-juf komt graag naar het ziekenhuis of de instelling waar uw kind verblijft. Uw kind kan kiezen uit vier verschillende ideeën voor een technisch werkstuk en gaat dat vervolgens zelf maken: ontwerpen, uitvoeren en afwerken. Mét echt gereedschap en steeds onder toezicht van de Techniek-juf. Uiteraard wordt het programma volledig afgestemd op de situatie en de mogelijkheden van uw kind!

 

Sponsor actie WKZ

Om inzet voor zieke kinderen mogelijk te maken is een sponsor actie voor het WKZ opgesteld. De donaties worden hier ingezet om de zieke kinderen met techniek kennis te laten maken! Gegevens over deze sponsor actie vindt je op de website van het WKZ.