De Techniek-juf voor de basisschool


“Maakonderwijs” is bij uitstek geschikt om een moderne en aantrekkelijke wereld om kinderen heen te bouwen. Het helpt een inzicht te geven, wat kinderen aanspreekt en mogelijk een basis biedt voor de vervolgopleiding. Het is van belang dat kinderen vaardigheden ontwikkelen die horen bij de 21ste eeuw: creatieve en technische vaardigheden, maar ook sociale vaardigheden als ondernemen en samenwerken. Door iets te maken leer je hoe dingen werken en hoe je oplossingen kunt creëren. Zo begrijp je de wereld beter én kun je zelf aan de slag om je toekomst vorm te geven.

 

Herkent u deze situatie?

• U bent geïnteresseerd in techniek en wetenschap, O&O

• U wilt dit vak graag invoeren

• U wilt uw leerkrachten laten kennismaken met Techniek?

Wij kunnen u helpen extra inhoud te geven aan dit vakgebied en werk desgewenst met u graag het lesprogramma uit.

 

Wat de Techniek-juf beweegt?

Kinderen leren spelenderwijs allerlei vaardigheden en krijgen (meer) inzicht. Techniek draagt bij aan het vergroten van zelfvertrouwen: 'Ik kán dit, ik weet hoe het werkt'. is belangrijk voor de groei van ieder kind. Ze zullen gemakkelijker toepassingen van techniek gaan herkennen in de wereld om hen heen. 

Door het overladen programma van basisscholen is het techniekaanbod doorgaans gering. Dit verklaart mijn inzet en passie voor dit vak en ik bied graag mijn vaardigheden aan.

 

Wilt u meer weten van wat Techniek-juf Saskia de Boer voor úw school kan betekenen? 

Tel: 06 1350 7572 of mail de Techniekjuf. Of vul onderstaand formulier in. 

 

Graag werken wij samen met u aan een mooi en aantrekkelijk lesprogramma op school.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.